ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ

Η Clio Muse είναι μία SaaS πλατφόρμα δημοσίευσης και μεταπώλησης ψηφιακών πολιτιστικών διαδρομών και αποτελείται από:

  • Tο Clio Muse CREATE: διαχειριστικό περιβάλλον στο οποίο Μουσεία, Γκαλερί, Εταιρίες ξενάγησης και επαγγελματίες ιστορικοί και αρχαιολόγοι δημοσιεύουν και μεταπωλούν τα θεματικά πολιτιστικά tours τους
  • και από την Clio Muse APP: εφαρμογή ξενάγησης με ποικίλες ψηφιακές θεματικές διαδρομές (tours)

Περισσότερα

 

Καλωσορίσατε στα προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης του ερευνητικού αυτοχρηματοδοτούμενου έργου του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, «Υποστήριξη Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω Δια Βίου Μάθησης»  (ΚΩΔ. ΕΡΕΥΝΑΣ 12728)

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών το πανεπιστήμιο με την παραδοσιακά μεγαλύτερη βαρύτητα στη χώρα, έχει καθιερώσει τη δική του παράδοση στον χώρο των επιστημών, στην  έρευνα, στην εκπαίδευση και δια βίου μάθηση με έντονο το στοιχεί της δημιουργικής συμμετοχής στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Αντιλαμβανόμενοι της σημαντικές αλλαγές στην αγορά εργασίας αλλά και τις επιπτώσεις της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης στην ελληνική κοινωνία, δημιουργούμε μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων με στόχο αφενός την προσαρμογή των εργαζομένων και των ανέργων στις μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του εργασιακού περιβάλλοντος,  και αφετέρου την αναβάθμιση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων του προσωπικού του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Περισσότερα

Η Επιστημονική Ένωση Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ε.Ε.Ε.Ε.) είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που ιδρύθηκε το 2004. Μέχρι σήμερα έχουν εγγραφεί 2.000 μέλη και αναπτύξαμε συνεργασία με ελληνικούς και διεθνείς φορείς. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη εκπαιδευτικών προγραμμάτων, η έρευνα, η συμβουλευτική, η πληροφόρηση, καθώς και ο διάλογος στην Ελλάδα και διεθνώς για την προώθηση των αρχών και μεθόδων της Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Η Ένωση εκδίδει το περιοδικό Εκπαίδευση Ενηλίκων, το οποίο είναι το μοναδικό ελληνόφωνο στο πεδίο αυτό και μία φορά το χρόνο εκδίδεται στην αγγλική γλώσσα.

Περισσότερα

Συνεργάτες